cevi

Zagotavljamo kakovost

Sodelavci podjetja MG Rohr d.o.o. smo še enkrat dokazali, da nam je kakovost naših izdelkov in storitev na prvem mestu. Področje svojega delovanja vedno bolj širimo tudi na področje varjenih izdelkov in se kot pri vsakem proizvodnem procesu se tudi pri varjenju zahteva doseganje določene kakovosti izvedenih del. Vsakokratno celovito preverjanje kakovosti vsakega posameznega zvarnega spoja je v praksi izvedljivo, vendar je iz ekonomskega stališča popolnoma nesprejemljivo za podjetja. Predvsem zaradi tega je za podjetja primerneje in ugodneje, da vzpostavijo sistem, s katerim se v proizvodnji vzpostavijo mehanizmi za stalno doseganje zahtevane kakovosti varilskih del.

Tokrat smo to dokazali s certificiranje notranje kontrole proizvodnje za izdelavo kovinskih konstrukcij po EN 1090-1 ter certficiranjem po EN ISO 1090-2 -standardu, ki je od leta 2014 obvezen na področju celotne Evrope ter določa pogoje za označevanje jeklenih konstrukcij z oznako CE in se nanaša na skladnost značilnosti delovanja za sestavne dele jeklenih konstrukcij ter tehnične zahteve za izvedbo jeklenih konstrukcij. Dodatno pa še certificiranjem zagotavljanja kakovosti varjenja po EN 3834-4.

Certifikati

 

mgrohr
mgrt
ps
ekp

 

Projekt je bil sofinanciran s strani Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj preko Slovenskega podjetniškega sklada.